Cuidem la terra,

Estimem els arbres,

Estimem la nostra feina,

Respectem i incentivem la biodiversitat...

 

Del nostre pare vam heretar uns mètodes de cultiu sovint relacionats amb la influència de la lluna, tal com feia la pagesia dels avantpassats.

 

Usem mètodes de cultiu ecològics, que hem enriquit amb d’ altres de biodinàmics: adobem els arbres amb un compost preparat per nosaltres mateixos, fem tractaments amb infusions i decoccions de diferents plantes recol·lectades pels voltants, i reguem amb les aigües subterrànies de la mateixa finca. També realitzem la sembra de flors diverses que serveixen de refugi a un munt d’ insectes i que, en harmonitzar l’ ecosistema, ens ajuden a mantenir a ratlla els fongs i les plagues.

 

Col·laborem  amb diversos projectes del IRTA i l'ADV de Ponent, per estudiar com influeix la biodiversitat i les flors silvestres en el desenvolupament de les plantes i els fruits i en la lluita contra les plagues i malalties que afecten als nostres fruiters.
+34 645 89 22 22         ecotifbio@gmail.com                                                                                                                                  Carrer de Sant Roc, s/n, 25122 Ivars de Noguera - Lleida