Som el Jaume i el Josep Anton, dos germans que ens hem dedicat tota la vida a la pagesia, abans acompanyats del nostre pare. 

Ens ajuden el Miquel, el Mahamadou, la Montse, el Mussa i l'Issa des de ja fa més de 10 anys i amb l'esforç i la implicació de tots, mirem de tirar endavant aquest projecte.

 

Estem a Ivars de Noguera, Lleida, on històricament s'han conreat préssecs de reconeguda qualitat organolèptica i on encara ens queden algunes varietats  autòctones que mirem de conservar com a tresors.

 

Les terres que treballem estan situades a la part més alta d’una serra vora el poble. És caliça, àrida i pedregosa, amb moltes alzines, romaní i farigola, poblada de senglars, cabirols, conills i d’una gran diversitat d’aus. Enmig s’hi troba la nostra finca, on hem plantat un ampli ventall de fruites. Aquest entorn, juntament amb la calor seca i intensa de l’estiu, crea un microclima que la fa marcadament dolça, cruixent i saborosa. +34 645 89 22 22         ecotifbio@gmail.com                                                                                                                                  Carrer de Sant Roc, s/n, 25122 Ivars de Noguera - Lleida